Pilar De Lima

Even voorstellen. Mijn volledige naam is een hele mondvol, “Maria del Pilar de Lima de la Hoz”, mijn bijnaam is Pily. Ik ben geboren in Colombia, en opgegroeid in Venezuela. Daar heb ik ook mijn schoolopleiding gehad, tot HBO opleiding voor toerisme. Na het afronden van mijn opleiding, ben gelijk naar Aruba vertrokken. Op Aruba heb ik mijn passie voor massage ontdekt, eerst als hartstocht en later als beroep. In 1997 heb ik mijn diploma behaaald als massagetherapeute en kon ik aan de slag bij een groot vijfsterrenhotel.

In 2001 ontmoette ik op Aruba de liefde van mijn leven. Twee jaar later ben ik bij hem ingetrokken in Nederland. Hier kon ik gelukkig heel snel het massagevak al gauw weer oppakken. Ik heb onder meer als masseuse gewerkt bij Hotel van Oranje, thermen Elysium en AHA massage.

Sinds 2005 heb ik mijn einge massagepraktijk en dat bevalt me nóg beter. Eerst aan huis, in 2011 in het gezondheidscentrum Wateringse Veld en sinds 2015 beschik ik over mijn einge ruimte in het pand van de Basic Fit.

Natuurlijk blijf ik mezelf continu ontwikkelen. Ik heb drie jaar Shiatsu therapeute opleiding gedaan en ondertussen heb ik ook trainingen afgerond in andere massagetechnieken, zoals voetreflex, Ayurvevedische, Thaise, Tui-Na, Thaise, Pitjit, baby massage en hotstonemassage. Daarmee is het verhaal vast nog niet uit, want massage blijft mijn passie, waarop ik nog lang niet ben uitgeleerd.

Ik ben blij dat ik van die passie mijn beroep heb kunnen maken. Net zo blij als ik ben dat ik in mijn leven over een groot deel van de wereld heb gezworven, want daar heb ik veel kennis van mensen en culturen overgehouden. Sporten doe ik graag, voornamelijk fitness en kickboksen.