Ellen Straver

Mijn naam is Ellen Straver. Ik ben geboren in 1970 in Den Haag. In 1997 heb ik mijn geboorteplaats verruild voor Zoetermeer. Ik ben werkzaam geweest bij politie, justitie, in de jeugdhulpverlening en in commerciële functies. In 2003 ben ik een opleiding gaan volgen tot integraal massagetherapeut en heb hierin mijn passie gevonden. Integrale massage combineert de westerse en oosterse filosofie en is een weldaad voor het weer terugvinden van balans in je lijf en je leven.

Om ervaring op te doen heb ik mijn werkzaamheden gecombineerd met het werk in een sauna in Pijnacker.

In 2008 heb ik mijn reguliere baan opgezegd om van mijn passie mijn werk te maken.

Ik werk vanuit een holistische visie en ben mij daar in gaan ontwikkelen door het volgen van diverse workshops en een opleiding tot coach. Massage zie ik als een middel om in contact te komen met jezelf.

Sinds 2008 werk ik als freelance met veel plezier.

Bij Thermen Elysium heb ik de gelegenheid gehad om mij diverse massagevormen eigen te maken. Ik geef Lomi Lomi Massage, Hot Stone Massage, Ayurvedische Massage en Balinese Massage. Daarnaast geef ik stoelmassages bij bedrijven en op evenementen.

In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn hond in het bos of op het strand. Ik houd erg van muziek, zang en dans. Ga graag naar het theater, musicals, cabaret en toneel. Ik houd van lezen en kijk graag naar een goede film. Een bron van inspiratie is reizen, dit hoop ik nog wat meer te gaan doen.

Om in conditie te blijven doe ik aan Pilates, Yoga, Biodanza, Bodyshape, Zumba en Fitness.

In het najaar wil ik mij naast mijn werkzaamheden als masseuse wat meer gaan toeleggen op diverse vormen van lichaamswerk als Pilates en Relaxercize.